miercuri, 8 decembrie 2010

Maini curate catre cer!

In urma cu cateva zile am avut un vis, am sa il marturisesc pentru ca stiu ca poate fi o imbarbatare pentru multi in aceste vremuri tulburi,la randul meu am fost imbarbatat si am simtit intr-un mod deosebit prezenta Domnului si faptul ca El este alaturi de noi in ciuda circumstantelor prin care trecem.
Undeva catre miezul noptii,intr-o incapere,o camera mica,Il intrebam pe D-zeu de ce nu imi vorbeste mie personal,de ce mereu imi vorbeste prin altii,chiar ma rasteam oarecum si spuneam ca sunt satul sa imi vorbesca prin altii,sustinand ca vreau sa imi vorbeasca personal,in acel moment si acolo, unde eram,chiar intinsesem mana si-i aratasem D-lui un perete spunand ca acolo vreau sa imi vorbesca,sa-mi fac un semn...
Deodata peretele respectiv s-a facut alb,in partea de jos a peretelui am vazut multe maini care erau ridicate,maini albe,maini inflacarate si acele maini parca implorau..in rugaciune.Am inteles imediat ca acele maini sunt mainile sfintilor lui D-zeu din secolul 21,care striga di toata inima,maini curate,maini care doresc cu inflacarare prezenta Lui...albe si inflacarate.
L-am intrebat pe Domnul daca asta e tot...nu am primit nici un raspuns...deodata in partea de sus a peretelui a aparut o mana mare,de un alb stralucitor,de o curatie fara seaman,si aceasta mana alba a inceput sa treaca usor si sa mangaie toate mainile ce erau ridicate in sus...se oprea peste fiecare mana,o atingea,o mangaia...si mainile deveneau tot mai stralucitoare...m-am trezit si un fior a Duhului Sfant m-a cuprins,m-am rusinat in fata D-lui,si am inteles ca El este Mangaietorul.
Nu vreau sa bravez cu ceea ca va spun,doar vreau sa va imbarbatez si sa va spun ca in aceste vremurii tarzii,Domnul mangaie toate mainile ridicate in curatie catre El,fara ura,fara indiferenta unii fata de altii,maini curate..albe si inflacarate.
Acum,mai mult ca oricand,Domnul este atent la fiecare rugaciune,El este Mangaietorul nostru in vreme de necaz impreuna cu Duhul Sfant,nu va dati batuti,chiar daca aveti impresia de rugaciunile nu va sunt ascultate...va sfatuiesc in Numle Mantuitorului..nu va dati batuti!
Intotdeauna cautati sa fiti placuti Lui in purtare,in vorbire,in atitudini,cautati ca in discutiile vostre sa aduceti Numele Lui la rang de cinste,sa nu ne indemnam la lucruri trecatoare,vremelnice...cautati Numele si Imparatia Lui...
In acesta Vale a Plangerii,suntem tot mai atacati de Uriasul Deznadejde,si daca nu suntem echipati cu armatura Duhului Sfant vom pierde batalia...luati dar Sabia Duhului,coiful Mantuirii si cu inflacarare si curaj luptati impotriva Deznadejdii,boala a crizei prin care trecem...
Imbarbatati-va,intariti-va,caci Domnul nostru raspunde rugaciunilor noastre,indiferent cat de complicate sunt lucrurile,indiferent cat de fara solutii sunt problemele prin care trecem,indiferent cat de greu e de urcat si cat e de mare Valul...putem umbla pe ape...caci Mantuitorul este cel care ne tine la suprafata.
Acelora care plang in ascuns in camaruta lor,acelora care cred ca nu mai au nici o nadejde,acelora care au inima franta si rupta in doua...acelora le vorbesc si doresc sa intelegeti caci daca mainile noasre sunt ridicate catre cer,maini curate si inflacarate,El va lua maniile noastre in mana Lui strapunsa de cuie si ne va da Mangaierea.
Lasati la o parte certurile de partide,denominatiunile religioase,fleacurile lumii acesteia si cautati Imparatia Lui D-zeu...
Va iubesc si Mantuitorul este cel care va iubeste cu o dragoste infinita,are mainile pregatite sa ne mangaie...nu deznadajduiti in ciuda furtunii...El va veni si va spune "Taci...fara gura"
Dumnezeul mantuiri nostre sa fie laudat,Domnul Isus implinitorul planului vesnic sa fie preamarit si Duhul Sfant Mangaietorul sa fie prezent in vietile noastre din plin...Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu