miercuri, 14 iulie 2010

Ce ne ramane de facut?

Acum,in timp ce scriu aceste randuri,ma rog Domnului sa-mi dea intelepciune sa astern in cuvinte gandurile Lui;se zbat in mintea mea indoieli,incertitudini,si chiar necredinta cu care ma lupt aprig in ultima perioada.
Sunt incredintat ca fiecare eveniment din viata noastra are un scop specific,atat bucuriile cat si necazurile sunt ingaduite de D-zeu peste noi,El privind in viitor si in Atotstiinta Sa considerand ca sunt bune pentru noi,lucrand la zidirea noastra.El niciodata nu darama,chiar daca avem sentimentul ca suntem daramati,El ridica intodeauna dar exista un pret care trebuie platit...
Mantuirea e harul nemeritat,e gratis,un dar din partea lui D-zeu pentru noi, dar nu va inselati...lupta pentru sfintenie cere un pret,si nu un pret oarecare,e un pret scump pe care noi trebuie sa-l platim.
In cateva cuvinte;trebuie sa raspundem cu dragoste acelora care ne raspund cu ura,sau chiar cu indiferenta(caracteristica secolului 21),trebuie sa fim darnici nu cu cei ce sunt darnici cu noi,sa apreciem intodeauna pe fratii nostrii...ce spuneti de acest pret?
In cartea sa Pledoarie pentru Hristos,autorul incerca sa domenstreze ca in ciuda faptului ca totul parca e un haos in lumea aceasta,Dumnezeu ramane acelasi,plin de dragoste fata de fiinta umana,in suferinta modeland caracterul nostru...dar aceluia care are credinta zidita pe stanca ,adica intelegand prin Duhul Sfant toate aceste lucruri,nu e nevoie sa i se demonstreze...ca Domnul e bun...o stim cu totii...problema e ca nu o traim!
Ma dau batut!
Ma dau batut de atatea intrebari,de atatea nelinisti care departeaza credinta din inima,ma dau batut de atatea carteli si necredinta...
Ma dau batut Doamne!
Ai castigat batalia cu mine Doamne,azi ma dau batut,nu mai vreau sa lupt cu morile de vant,nu mai vreau sa lupt cu iluziile desarte,nu e lupta mea...am gresit frontul...Doamne ma ierti?
Vreau sa luptam impreuna Doamne,Tu sa fi stanca mea si scutul meu,ajutorul meu in vreme de nevoie...asta e lupta mea...Tu lupti alaturi de mine..cot la cot...
Azi ma dau batut de a lupta in van,a lupta pentru idealurile mele desarte,teluri si tinte fara rost...
Azi vreau sa lupt pentru a castiga Imparatia...
Luptati cu mine?
Ce ne ramane de facut!!!
Doamne..ne dam batuti,capitulam,ai castigat...de azi luptam pentru Imparatie alturi de Tine!
Aleluia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu